View the embedded image gallery online at:
https://www.dehobbitstee.org/blog#sigProId17193f23b1

 

 

 

Hier een ontspannen nieuwbouw update :)

Naast het oogsten van materialen en voorbereiden voor het leggen van de fundering, doen we ook nog andere leuke dingen in het kader van de nieuwbouw. Zoals het maken van lekkere bedjes voor in de vrijwilligerstent. Grote jute zakken zijn genaaid en gevuld met stro (van boer Kalle uit de buurt natuurlijk) en door een aantal bewoners en onze Wwoofer Lara uit Duitsland zorgvuldig getest. Oordeel: goedgekeurd! Zelfs geschikt voor hoogzwangere vrouwen ;-) zo kun je na een dag werken lekker uitrusten, toch?

Klik op de foto voor meer foto's.

Wil je ook op één van deze heerlijke bedjes na een dag fijne arbeid in slaap vallen? Meld je dan aan als vrijwilliger door je op onze vrijwilligerslijst in te schrijven of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met je naam en waar je handig in bent.

Een zzzzonnige groet :)

 

Hoi hoi,

hier een kleine rondleiding over het bouwterrein en uitleg over onze plannen. 

De uitdaging die wij aannemen is:

  • het zelf bouwen van een innovatief duurzaam huis
  • van lokaal rest materiaal
  • volgens een unieke bouwmethode
  • met architect
  • binnen een beperkt budget
  • in een jaar tijd!

 
Zoals je kan zien en lezen gaan we een super toffe tijd tegemoet. Wil je hier ook aan meewerken? Meld je dan aan op de Vrijwilligerslijst (zie aanmeldformulier rechts op de pagina) of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot snel!!

 

Translate page