Verhuur
De Hobbitstee is naast woon- en werkgemeenschap ook een bijzondere plek voor ontmoeting, uitwisseling en inspiratie. Wij willen de plek waar we wonen, leven en (deels) werken, graag delen met andere mensen. Dat doen we op verschillende manieren.
Naast dat wij zelf regelmatig activiteiten organiseren, bieden wij groepen de mogelijkheid om workshops, cursussen, lezingen en andere activiteiten aan te bieden op De Hobbitstee.
 
Mogelijkheden
De Hobbitstee beschikt over verschillende ruimtes die gehuurd kunnen worden voor activiteiten en bijeenkomsten. Er is een groepsruimte (de Herberg) met slaapvide en een half open keuken, een meditatieruimte (Zendo), verschillende slaaphuisjes en een zweethutterrein. Deze ruimtes zijn in combinatie of afzonderlijk van elkaar te huren. 

De Herberg
De Herberg is de meest gebruikte ruimte en wordt ook tijdens Hobbitstee activiteiten gebruikt. De ruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte (9 bij 9 meter groot) en een half open keuken. In de gang is de doucheruimte met een douche en wc (die doorspoelt met regenwater).
Er staan twee eettafels met stoelen, één bank, verschillende fauteuils, een piano en een muziekinstallatie. De ruimte wordt verwarmd met vloerverwarming en een houtkachel.
De Herberg grenst met openslaande deuren aan een groene tuin en vuurplaats.
De Herberg is geschikt voor groepen van max 15 personen. De indeling van de ruimte kan eventueel gewijzigd worden.
Daarnaast kan er bij mooi weer buiten gegeten worden, is er een vuurplek voor het maken van een kampvuur, een mobiele op hout gestookte sauna, een ruime parkeerplaats, een grote moestuin waar (in overleg en tegen een kleine vergoeding) uit gegeten kan worden en natuurlijk de uitgestrekte heide en de hunebedden op loopafstand.

Slaapgelegenheid
In de groepsruimte is een slaapvide met 5 bedden. Eventueel kunnen er ook mensen in de meditatieruimte overnachten.
Van april tot september is het mogelijk de tipi (er bij) te huren, of het hele jaar door met eigen tentjes op onze kampeerstrook te overnachten.
 
Het zweethutterrein
In het midden van het terrein van De Hobbitstee ligt het zweethutterrein, verscholen achter een takkenril met de kampeerstrook en composttoilet op loopafstand. Er staat een hut en al het materiaal om een zweethutceremonie te geven is aanwezig. Het zweethutterrein kan apart of in combinatie met een andere ruimte gehuurd worden.
 
De Zendo
De Zendo is een prachtige ruimte die zeer geschikt is voor het geven van meditaties, yogales of satsangs. Het is een kleine ruimte geschikt voor ongeveer 10 mensen. Er zijn yogamatjes en meditatiekussens aanwezig. Je komt binnen in een apart gedeelte waar zich een tafel en 4 stoelen, kapstok en een eenvoudig keukentje bevinden. In het keukentje kan thee en koffie gezet worden. 
 
Kampeerstrook en tipi
De kampeerstrook is het hele jaar door geopend biedt plaats aan 10 tentjes. Beschut door bomen en met uitzicht op weiland vind je hier vooral veel stilte en rust. Op de kampeerstrook staat een composttoilet en een wasbak met (koud) water. Douchen kan in de herberg. De tipi staat van mei t/m september en is geschikt voor ongeveer 6 personen. In de tipi liggen dekens en schapenvachtjes waar op geslapen kan worden. In het midden staat een vuurkorf waar vuur gemaakt kan worden. De tipi staat naast de kampeerstrook en kijkt uit over de moestuin en (in de zomer) weelderige bloementuin.
 
Maaltijden
Indien gewenst verzorgen wij met veel plezier vegetarische, biologische maaltijden tijdens (groeps)verblijf; ontbijt, lunch en diner. Met diëten kan in overleg rekening worden gehouden. Eigen maaltijden kunnen ook zelf verzorgd worden in de keuken van de Herberg. 
We vragen onze gasten vegetarisch te koken in de groepsruimte.
 
Tarieven:
Herberg
Dagdeel € 60,-
Weekend kort (za 9.00/zo 17.00 uur) € 300,-
Weekend lang (vrij 17.00/zo 17.00 uur) € 360,-
Midweek (ma 9.00/vrij 17.00 uur) € 840,-
 
Zendo per dagdeel (incl. 8 yogamatjes en meditatiekussentjes) €  30,-
 
Zweethutterrein (incl. stenen, hout en dekens) € 165,-

Tipi     € 65,- per nacht                    
Kampeerstrook € 10,- per tentje per nacht
 
Verplicht
Toeristenbelasting per persoon per nacht    € 1,10
Eindschoonmaak (bij verhuur langer dan 12 uur) € 65,-
 
Optioneel
Lakenset voor 1 persoon (incl. 1 handdoek) € 7,50
Koffie/thee/maaltijden in overleg
Beamer en scherm € 7,50
Gebruik stereo en flapover gratis
 
Wil je meer weten of heb je een vraag?
Neem gerust contact met ons op, wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden.
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor vragen en reserveren.

Deze website is een fijne productie van Studio Stee

Please publish modules in offcanvas position.

Menu